buscador

Noticias

Propietarios

¿Quienes
somos?

Contactar
 

Albium - Properties in Barcelona al Inmocionate 2016


martes, 21 de junio de 2016

Entre el 17 i 18 de juny va tenir lloc a Sitges, Inmociónate 2016, l'esdeveniment més important a tot l'estat espanyol en el sector immobiliari. Vàrem reunir-nos més de 700 immobiliaris per parlar de la situació en el sector així com de les perspectives de cara al futur analitzant el mercat global i els condicionants macroeconòmics, amb un convidat d’excepció, Gonzalo Bernardos.

 

L’esdeveniment va estar farcit de ponències per millorar els processos de la nostra feina enfocats a millorar el servei al client, el mercat hipotecari i diverses sessions de treball on vàrem analitzar el mercat internacional, les millors tècniques de màrqueting, les noves tecnologies i la figura de l’agent de compradors.

 

Es va fer entrega de les insígnies CRS, on el gerent d’ALBIUM – Josep Maria Llorca - va obtenir el reconeixement CRS després d’haver pres part en la formació d’origen americà, juntament amb prop de 130 companys del sector.

 

Hi va haver presentacions  - Coaching amb ponents de primer nivell com ara Sebastián Álvaro de “Al filo de lo imposible” o Mario Alonso Puig amb “El camino del héroe: un viaje interior”.

 

Es va fer entrega dels premis de Màrqueting a les millors accions de comunicació del sector durant l’any 2016 i, per acabar, es va parlar sobre Inmosolidarios i com, des del sector, es pot ajudar a aquelles persones de la nostra societat més necessitades. Com exemple, es va culminar “el reto gota a gota” amb la recollida de sang pel “Banc de Sang i Teixits”.

albium.net CAT / ESP / ENG
Registre d'Agents
Apartur
Comprarcasa